MR. NUFF =)

Monday, July 4, 2011

semua benda nak warna pink boleh???

saya mempunyai seorang kawan perempuan yang gemar warna pink...kalau boleh sume benda kawan saya magu warna pink.... hiks ;)

kalau tengok gambar dia...saya tak kan nampak warna laen dekat mata dia..mesti lense warna pink... phewww!!! macam katon dah muka kawan saya sebab mata warna pink...=)
lepas tu kalkulator dia pon warna pink..ini gambar daripada google yerr... comeyy kan.... hiks ;)
bilik tidur pink yang comel...bersih jerr... ilikeeeeee.... kawan saya punya bilik warna pink jugak...tapi bersepah...wakaka

kawan saya hantu heels...macam saya...hihi...kawan saya rendah..no wonderlah dia pakai heels...saya nihh tinggi... tapi suka pakai heels... sebab nya ialah.... kalau tinggi tak de gemok sangat...wakaka =p
purse kawan saya pon kalerr pink jugakkk.... gedik kawan saya nihh...dia tiru saya..sebab purse saya pon kalerr pink..awwwww =p
hand bag kawan saya pon kalerr pink.... naseb baek tak tiru saya...sebab hand bag saya kalerr cokat..hiks =)
kawan saya ada banyak jam...jam kawan saya semua warna pink.... aku herannnn!!!
kawan saya juga ada kereta...baru aku tau ko ade kete woiii...haha kereta dia myvi pink nihh..... ouchhh!!! saya jeless okeyy...sebab kereta saya bukan warna pink...dulu tengok myvi pink rase burok...sekarang rase lawa..pastu rase menyesal sebab tak beli myvi....wuuuwuuuu =(
kawan saya juga ada lappy...haha aku rasa sume orang dah pakai lappy kot.... tapi kawan saya nihh jahakk...dia pawww boifrend dia lappy pink satuuuu.... comeyyy okeyyy...saya jeless lagi...sebab daddy saya tak belikan saya lappy pink hari tuhh...(maswani sila bersyukur dengan apa yang ada bolehh??)
kawan saya jugak pakai bb....name manje blackberry.... hiks ;) nihh saya tak jeless...sebab saya tak minat...kalau orang baf=gi free saya amek jerr.... hiks ;) orang kayoo bulihh la pakai bb...





kesimpulannyerr.... sume benda kawan aku nihh nak pink... kalu dating dengan pakwe die..siap pakse2 pakwe die pakai baju pink...wakakaka kesiannnnnn....haha gambar kawan tak boleh disiarkan.... tapi ade iras2 lady gaga lahh...wakakakaka

2 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

akak pon minat pink gak setakat nikh lappy,jam dan kasut pink ajer jadik koleksi huhuhuuuu

Cik Wunny said...

hahahaha wunny pon minat pink gak...comey2...myvi pink 2 yg xley tahan 2...hehehehe i loike...