MR. NUFF =)

Wednesday, July 6, 2011

cara-cara nak mengorat perempuan dengan sweet nyaa....hiks ;-)

salam Rabu kaliann.... haa ilmu diDADA harus dikongsi bersama...hiks ;-) bab-bab ngorat aku tererr...ko aderr?? tak derr kan kan kan.... okeyy meh aku share sikit ilmu diDADA ....haha







1) mula-mula jangan gelojoh tahu??? kalau dah suka someone jagan terus bagitau...nampak sangat gelojoh...cool dolu..kenal lahh dulu.... jangan over sangat mula-mula...nanti perempaun nyampah.... haha (aku lah tuhh) jangalahh baru kenal 2-3 hari terus cakap "saya nak siyess dangan awak" itu tak sangat tak suwittt...itu MASINN...haha

2) kalau mase tegur perempuan tu tak layan...jangan ko paksa-paksa dia..maybe die ade masalah ke....ade hal ke..or die memang tak berminat dengan ko... so silalah redha yerr....hiks ;-) kalau kali pertama perempaun tuh tak layan ko...jangan ko pegi kutuk die belagak ke hape ke... memang tak kan dapat sampai bila-bila...kadang-kadang perempuan nak test...nak tengok kesungguhan ko nak kenal dengan dia....okeyy boleh paham???

3) bila dah kenal lama sikit... barulah mintak nombor telefon... bese perempuan akan tanya nak buat apa.... ko juzz cakap..tak nak bagi tak pe lahh... tak paksa...haa kan suwitt....hahaha mesti perempuan tu serba salah...then bagi... (aku tak eaa) wakakaka sila cool siket....perempuan suka laki yang cool2 nihh....haha

4) haaa...bila perempuan tanya apa-apa..sila jawab dengan jujur...jangan nak menipu... contoh soklan pemes..."awak smoke tak?" (ni soklan pemess aku) wakaka jawab jujurrrrrrr!!!

5) haa lepas tu jangan asik nak sentap jerr.... kalau perempuan lambat balas mesej ke...tak angkat call ke.... jangan nak sentap bukan-bukan halaa bolehh???







haaa aku bagi lima dulu....haha aku bukan apa...aku kesian dekat member aku... dia ngadu dekat aku sebab asik kene rijekk dengan awek jerr...wakaka kesiannnn dierrr..... okeyy tips akan bersambung kalau aku rajen....hiks ;-)

1 comment:

sapphire hartanah said...

Ade lagi tak..saya budak form2 nak tackle budak perempuan lain