MR. NUFF =)

Saturday, September 6, 2014

membebel tak henti-henti

assalammualaikum...

sebenarnya saya ni tengah busy. tapi tadi saya pergi kenduri. (clap clap clap) saya ni suka sangat pergi kenduri kalau ada geng. tapi abah dah paksa2 pergi. so kene la pergi sendirian. yeee dopp. ok balik kenduri laju2 bukak laptop dengan harapan asignment pun bakal siap dengan laju laju laju. bukak je task blurr. apa benda nak type ni. sobss. (nangis dalam hati)

dalam nak buat asignment ni saya boleh google ini :

1) krabi moment
2) baju renang muslimah yang murah (kihkihkih)
3) mekap vacci
4) goodies yang comel
5) mekap
6) tips kurus (hahahaha)
7) tips rumah tangga bahagia
8) resepi macaroni cheese bake (tadi google tip kurus pastu boleh cari resepi. hahaha)
9) contact lense soft
10) diy kretif

disamping itu saya turut buka facebook. melihat gambar2. membaca luahan hari friendlist. dan sebagainya. dengan harapan lepas tu saya akan dapat ilham untuk sambung buat asignment. tetapi tiada pun ilham yang datang. ilham yang datang ialah. terliur dengan makanan yang friendlist dok upload. sangat kejam uolzz kenn. tergugat keimanan iolzz.

ehhh khamis hari tu tunang saya datang sini. yahuuuu. lihat sahaja wajahnya membuatkan hati tersenyum girang. ohh mennn. statement apakah ini. hahahaha. kami pergi ukur body di badan sendiri untuk baju kahwin. nak kahwin dah kami. dua bulan je lagi. counting day. hahaha. dah kenapa suka pulak saya menghitung hari nak kahwin. sangat geli orang dekat bridal puji tunang saya kurus. sakit hati lak saya mendengarnya.

isnin ni saya nak buat hiv test. dengan harapan saya tak nangis bila kene cucuk. (dah kenapa nak nangis????? puiiii.)

saya rindu sara. anak fruit saya. cinta hati saya.

oleh itu saya berhenti sampai disini dulu. saya sambung nanti okey. tak solat lagi ni. hahaha. kalau mak ade mampuihh kene ketokk. okeyy tata uolzzz.