MR. NUFF =)

Monday, August 8, 2011

cool gila...rasa macam drakula tetiba...sobss

salam...hye kawan-kawan...hari ini bangun tidur dengan hepinya.... senyum senyum senyum dan senyum lagi...=) tak der cerita yang best pon...saje jer senyum senyum supaya mood di hari isnin menjadik best dan ceria...hihi


okeyy baeklahhh...nak cerita pasal darah.... bukan darah moon is coming yerr....

alkisah bangun lambat dihari ahad...yelahh coti lahh katekan.... huhu bila bangun opp kos laahh menggeliat macam perempuan yang sopan lagi ayu.... (aku meggeliat macam siti nurhaliza menggeliat...korang nak tahu cane...korang tanya lahh siti nurhaliza dia menggeliat cane...hihi) maluu aii....haha

semasa menggeliat bibir dilebarkan...tiba-tiba rasa dagu basah...dan rasa mulut sangat saket....saket sangat-sangat...tahu??? (sila fahami perasaan aii ketika itu) wuuuwuuu ='(

laju-laju bangun pergi tengok cermin.... untuk melihat apa yang berlaku terhadap bibir aii yang gojess lagi cekkcii itu kan.... O.M.G!!!

darah mengalir dengan jayanya daripada bibir ke dagu....tiba-tiba rasa cool gilaa.... macam drakula pon ada... yang jadikk frust gilaanyaa.... aku boleh lupa snap pic aku ketika itu...hihi kalau tak boleh buat display pic dekat FB...hihihi (gila)

sakett hoiiii sakettt...sapalahh dok comolot aku dengan ganasnyaa semalam nihhh....(hahaha) okeyyy hal ini berlaku kerana bibir kering dengan jayanya....lepastu sangat kurang minum air....yelaa...sahur 4 gelas...berbuka 4 gelas... tak cukup!!! paling kurang sahur 10 gelas...berbuka 11 gelas...lalala

okelahh beboii...bulan posa tak elok cakap banyak-banyak sangat...hihi


3 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ni drakula cun ni heheheh :)

key-one said...

ahahaha (nak pitam) macehh...smoga cun betul2...haha

yaya | mohd said...

eyhh..nape cmni ni...
take a gud care dear :)