MR. NUFF =)

Thursday, June 2, 2011

yeayy perisa baru susu ducth lady dimenangi oleh SWEETS CORN...hiks;)

salam...hihi...(senyumm lebar) =)

yeayyy perisa SWEETS CORN menanggg....yahoooooooooooo.... tak yah lahh aku nak terang panjang lebar mengenai susu perisa baru ducth lady ni yakk...aku rasa sume dah tau kot.... kome undi tak??? aku undi tauu....haha bende free aku undi lahh.... kalo vote kasi salma menang mentor ke... akademi fantasia ke...no wayyy sume tuhh duett....bukan aku dapat ape pon....haha

baek undi maskot comeyy-comeyy nihh.... FREE jerr undi nyerr pon...hiks ;) tapi kalau kome nak undi sekarang dah terlambat okeyy.... perisa SWEETS CORN dah menang dah pon.... haha vangga vanggaa i nyahh.... perisa pilihan i dinobatkan sebagai juara.... hiks;)

aku undi SWEETS CORN....sebab maskot die buat piss (^_^)v hahaha aku rase wallahhh comeynyerrr....pastu ade abamm pejall tahir lak die punyer duta kan... lagilahh i sokaa..... mellon tu pon i soka gak sebab suara die comeyy gilaa...."pick me! pick me!" tergoda tauu... tapi piss tetapp dihati i...haha =p

seeee!!!! SWEETS CORN buat pisss.... i jantuh chenta lahh dengan kecomelan maskot ini..weewitt (kenyit mata) hihi paling tak comey read bean...haha pastu macam tak sedap jerr susu perisa read bean...wakaka (sempat kutuk tuhh) haha
SWEETS CORN dah juara....tak payah laa kome-kome frust sebab pilihan kome kalah okeyy...wakaka (nada vanggaaa lagikk) nway sape yang sokong sweets corn..kite gengg...haha aku gelak tak habehh lagi nihh...sebab kawan aku frust read bean kalah....wakaka

untuk maklumat lanjut korang...ceyy korang pulak dahh yakk..okeyy kome boleh lahh pergi ke laman FACEBOOK DUCTH LADY...=)

2 comments:

SofieyAzwa said...

Alaa.. aku undi melon

key-one said...

haha melonn kalahh...boooo...wakaka