MR. NUFF =)

Friday, June 3, 2011

best sangat ke citer NORA ELENA tu?

salam=)

kalo aku kate citerr ni tak best memang kene kutuk kaw-kaww ahh...wakaka memula aku tak layan citerr nihh.... layan pon dah masuk episod keberapa tahh.... pastu kawan aku dok PM ibox facebook jerr...."romantik lahh SETH TAN... SUWITTTT GILERRR" aku pulak pegi marah kawan aku..."wooiii aku tak layan lahh citer jiwang tuhh....(ayat belagak) jangan citerr kat aku" wakakaka pastu dekat facebook asik gosip pasal citer NORA ELENA JERR....jeless lahh aku..sebab aku tak tahu mende kan...wakakaka

sejak daripada itu...aku layann lahh citerr NORA ELENA ni sekali...alamakkk best lahh pulak... citer yang kurang lojik memang best dilayan... kawan-kawan aku sume dah berangan dapat hasben macam SETH TAN.... jangan macam setan udahh....upssss...haha =p

bile tengok balik citer tuhh.... haihh macam novel laa citerr ni... sume indah jerr...perfect jerr... laki hensem, kaye, sayang gilerr kat wife..heroin lak cun gilerr, pastu buat bende suwittt jerr.... macam novel gilaa lahhh....wakakaka aku baru tau adaptasi daripada novel rupenyerr... hiks=p

kakak aku pon dah meroyann nak hasben macam SETH TAN... wakaka sume nak macam die... so lelaki diluar sane... jadilah macam SETH TAN....perempuan suke... tapi jangan tak solat macam SETH TAN yerr.... ehh die dah solat lahh...dengan Ins. Amir kann...

time ni suwittt kan?? mak dengan bapak elena tengah usha...wakakaka (apehal aku gelak ni? bukan lawak pon...haihh)
santekk kan elena...name betol die siti saleha...adek sam bunkface rupenyerr...ade rupe ade rupe... umur die....sebaye aku rupenyerr.... mude lagi..hiks ;)

oke baii...selamat menyaksikan NORA ELENA....setiap isnin-kamis... 7.00 malam hanya di tv3... kalau taks empat tengok boleh layari www.tonton.com.my....happy watching bebehh...daaaaa(apehall aku macam wat promo jerr...okelahh baiii)

2 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

beshhhhh

SofieyAzwa said...

Baru tgok 1 episod. aku pun dah meroyan tgok Seth Tan tu.. Haih