MR. NUFF =)

Monday, June 6, 2011

dulu aku suke balckberry...sekarang tidakkk dahh....

heeee....aku bosan..so nak update belog lahh....

dulu aku nihh penggila blackbery...orang pakai...aku pon nak jugak...gedixxx....=p

sanggup tuhh nak kumpul duit nak beli balckberyyy...padahal atak penah-penah aku kumpul duet nak beli henfon sendiri... salunyerr memang daddy kacak aii yang belikan...hahaha

phewww!!! ade sekali tuhh mak aku punye line maxis dah abeh kontrak...yang 2 tahun punyer... so nak renew kontrak.... dapat henfon baru.... si daddy kacak pulak pergi pilih blackbery...pheww cool bukan.... tapi balckbery ni kene tambah duet sikett... tak de laa free.... henfon nokia ape tahh yang free tuhh.... okeyyy...dengan happy nyerr aku nak balckberyyy tersebuttttt... walopon henfon aku sekarang rupenyerr dah ala-ala balckberyy.... (pitamm)

warghhh!!! tensen lahh aku pakai balckberyy...nak mesej susah lahh.... pastu orang yang pakai prepaid seperti aku nihh tak suai pakai beri-beri nihh.... yelaa dalam seminggu ke sehari ke..aku lupa... kedit akan di caj sebanyak ini dan itu.... memang yang pakai line jelahh yang lebih mudahlahh... aku nihh dahlaa topap pun sebulan 10 hengget...tu pon belum tentu abehhh...wakaka yelaa orang single kan...hiks ;) ni yang best single....

baru 15 min aku survey beri-beri nihh...teros kasi abah balik... "abah, akak tak mo lahh...akak sayang nokia cabuk akak nihh...rupe pon same jerr dengan beri-beri nihh...hiks ;) bagi ira lahh" tapii akak aku pon tak nak...wakaka sian beri-beri...last-last jual teros...tak de sape sudi nak pakai....




bye-bye beri-beri....=) hiks ;)

5 comments:

eyes143.. said...

erkS. sy baru nk dpt beri2 neh. tak best eh ? tak jd laa ceni. hahahaaa. =D

rara pinkmafia said...

rara baru je ingat nk bli beriberi ni.hehehe

key-one said...

eyes: alaa...laen org laen pndapat...hihi beri suai utk yg pki line n rmi geng pki beri...

rara: beli laa... hihi kalo rmi geng pki beri best lahh

zaeimah ismail said...

mmg leceh nak type mssge.....huhu

HaNa Hani said...

haha
hana dlu pown nak sgt bb neyh
org len dok kendong sane sini..sbok nak de jugak
tp bile abg xplain kene bayr tu ini
trus reject
^_^