MR. NUFF =)

Wednesday, April 28, 2010

siapa suker cerita ADAMAYA??? cepat angkat tangan....weeeeeee=)

assalammualaikum sume....weeeeeee.... oke berbalik kepada tajuk entri kan....sape tengok citer adamaya nihh??? i tau mesti ramai yang follow citerr ni kan..sebab i tengok ramai blogger yang salu update pasal citerr adamaya nihhh....

oke bagi i kan citerr ni memang bestt...walopon memang sejibikk cam movie im not single.... i tatappp nak tengok jugakkk.... sebab ade adam bukan nama sebenar yang kacak...maya bukan nama sebenar yang comel lote dan cun gilaaa.... ini sampingan jerr.... i semangat gilaa nak tengok sebab ade budak kecik comel gilaa...kalau tengok budak tuhhh..pasti akan tersenyum sendirian...miahahaha... name budak tuhh dalam citerr nihh amani bukan nama sebenar.. cute gilaaa...pandai belakon....

tadi i belek-belek fesbuk... i terjumpa febuk papa,daddy,ayah,abah atau yang sewaktu dengan nyerr... i mane la tau die panggil ayah die ape...weeeeeee..same jerr maksud sume tuhh kan..heeeeeee.... waaaa name sebenar budak kecik Amani bukan nama sebenar tu MIA SARA NASUHA...weeeeeee.... comel sangat die nihhh.....oke sudaa2..kang i ngidam nak baby..kahkahkahkah.... oke u oll kalau yang berminat dengan adik MIA SARA NASUHA@AMANI ADAMAYA bulih la add ayah die kat sini...atau atau joint fans nihh...






okiesss ini laa adek Amani bukan name sebenar.... name die MIA SARA NASUHA...sedap name dierr....weeee...pic nihh i sanap mase pergi party besday beliau..kahkahkahkah...tipu jelaaa.... i amek kat fesbuk ayah die... ampun pakcik.... i peminat anak u...kahkahkahkah.... weeeeeee.. baju merah tu anak Melissa Saila..comel kan...heeeeee
amoi amani kecik-kecik sudaa ade skandal...weeeee....suwittttt sangat...comelnyerr.....=)
wahhhhh due-due comel..i likeeeeeeee...=)
weeeeeeee....=)
lihat gigi saya..tak de kaviti tersembunyi...miahahaha...oke cukup..kalo nak tengok lebey-lebey g la add ayah die.... bayak gila pic..mase die baby pon banyak....=)

p/s: okies i sudaa minta kebenaran kepada ayah Mia sara untuk publish pic anak die.... i tak mo ade masalah akan datang..yelaa sekarang nihh orang kuat saman-saman kan...kang i kene saman..tak ke nayaaa... i mane ade duet.... okeis jutaan terima kasih buat ayah Mia sara kasi i kebenaran publish pic anak u yang comel lote nihh.... sekian=)

7 comments:

shi3la said...

wahhhhhhh Lisa laaa.....admire nak jumper diyer Live..minat sangat kat diyerrrr....

harap-harap baby akak nih ader iras-iras Lisa..eh tetibe jauh nau haku pergi...

key-one said...

cheeeeeeeee....hahahaha... rajen2 la kutuk lisa t ade la iras baby baru akak t.... org kate kalo kutuk2 ade rupe...hahahaha....

Stargone said...

Pewiitt!! Hai Lisa, saya bujang lagi taw. wakakkaaka!

key-one said...

hahahaha..ape motip bagitau bujang lagi...miahahaha

a k m a r said...

aku nk angkt kaki!! suke3 citer ni. haha

key-one said...

oke sila angkat kaki....
weeeeee=)

Anonymous said...

sukenye citer ni,
jalan cerita menarik.
laen sikit dgn movie i'm not single.
sbb khadiran Mia Sara..
thanks 4 sharing link fans tu yaa.
dah joint pon