MR. NUFF =)

Tuesday, July 10, 2012

Milo Keras. yummyyyy

Assalammualaikum.

hehe. bos dah balik. so, boleh bukak belog. (padahal bos ade pun dok bukak jugak. wakaka) bukak belog tak pe. bukak facebook pun tak de hal. keje kasi setel dulu maaa. hikhik. bos pun layan facebook jugak ape. hik2. 

dulu mase sekolah menengah kan. time form 4 form 5 dan duduk hostel. yelaa gedik sangat kan masuk teknik. ingat sonok sangat la duduk asrama kan. memang ade yang syiok pun. tapi banyaknyer tak syiok laa. haha. standard la budak hostel beli stok makanan banyak2. simpan dalam loker. stok untuk sebulan. tapi tak sampai sebulan dan licin. wakaka. mane taknyerr berkelah je kejenyer. hihihi. kadang2 tu, bende yang tak sedap berkurun jugak nak habiskan. last2 sedekah kat kawan2 jer. hihihi. duduk asrama kayooo kot. parents bekalkan duit yang banyak. muahaha. 

milo keras ni pun saya buat sebab terpengaruh dengan kawan2 laa. tak denyerr tiba2 tercetus idea nak buat. hihihi. ni kalau buat kat rumah kompem mak kejar keliling rumah. hahaha. well my emak kan prihatin. mane bagi anak2 ratah2 milo ke. makan manis banyak sangat pun tak bagi. see air gas pun dah berzaman tak minum. dulu hantu air gas ni. sekarang dah alejikk. sume bende nak alejikk kan. perut ni gedik. kang mula la meroyan. hikhik. tapi air gas bukan sedap pun. manis sampai ke kepala rasa. tambah2 air coke dengan pepsi. gas siket punye kuat. rasa pahit2. mane sedap. pastu keras semacam je rasa. tak sedap. bwekk bwekk. ape cite pasal air gas pulak nihh. haihhh. suke lari topik kan. =p

haaaaa. budak hostel zaman sekarang layan lagi ke milo iron ni haa? tak tahu laa den tak duduk hostel dah. hehe. ade lagi kot. kawan sya ajar kan. milo tu kene tebuk2kan dulu. wakakaka. tengah prep layan milo keras. yummyyy. ehhh milo tin tak leh buat. milo 3 in 1 je boleh buat. tapi ade kawan  saya budak aspura (budak asrama laki) suke makan nescafe 3 in 1 keras. gile kan. nescafe siket punye pahit die cool je layan. eeeeeeeee yuckkkk.

korang nak try boleh la buat. tapi jangan salu. wakaka. bukan apa. n anti dah tua kene potong kaki jangan salahkan saya pulak yer. hikhik. 


2 comments:

ninneta said...

Hi keluarga blogger ku...

sungguh aku merindu kamu....

Seorang indigo lagi buntu karena otak terlalu kacau...
Nggak bisa berkisah di rumah moody dulu...
Sedang mencoba berkisah dengan cara yang lebih ringan..

kunjungi rumahku yang lain yaaaa...

yang berminat sama urusan kecantikan:
plumblush

yang berminat sama urusan fotografi:
mofoto


-N-

Hnahdy said...

kenapa buat xjadi.huhu