MR. NUFF =)

Tuesday, January 3, 2012

1st entry 2012.

assalammualaikum.


yeahhh sangat la busy diri ini. busy menguruskan rumah tangga sampai nak update belog pun tiada masa. (silalah jangan percaya dengan perempuan ini) T_T


niat dihati nak tunjuk muka tahun 2012. muahaha. (poyo gila) tapi cable fon ni tertinggal dekat office. banyak benda nak story mori ni. rindu sangat2 dekat belog cikai nihh. wuuuwuuu.


okeii tak per. esok saya berjanji. ewahhh janji2 ayam akan update stori mori mase dekat ganu beserta upload gambar tergojes. ehh silap. gambar terkini. kih3.


okeyy azam tahun baru ialah nak kawen. oke baiiiiii. =p gelojoh betul kawen. okeyy nak mencari someone yang siyesss ke arah itu. phewww. 22 tahun dah weii. haruslah berjinak2 merpati mencari calon hasbend. ehh hasbend. auwwwwww. muahaha. =p larikkkk. (malu malu malu) lupakan sejarah lama. lakar sejarah baru. ewahhh. jiwang la pulak kan.


okey. nway happy new year frenz. happy blogging. tata love. muahh. <3 xoxo

1 comment:

Didiey Fadhilah Ramli said...

happy new year Key-One , saya doakan awak cepat jumpa jodoh. Amin.