MR. NUFF =)

Thursday, December 29, 2011

esok genap lah sebulan bergelar gadis besi.

assalammualaikum. yeiiii yeiiii. hepp heppp hoorayyyy. esok genaplah sebulan bergelar gadis besi. muahaha. sekejap jerr dah sebulan. dah mula rasi dengan besi dalam mulut ini.


perasaan malu mempunyai besi dalam gigi tak dapat dihakis lagi. sebab bila ketawa saya tahu orang akan tengok mulut dulu. mencikk tau. maluu aii. =p oleh itu, apabila ketawa saya akan tutup mulut dengan tangan. al maklumlaaa, saya gelak kan overr. terkeluar segala besi dalam mulut apabila ketawa. muahaha. =p


rasa bersyukur sangat2 sebab sejak 1st day pakai braces saya tidak ditumbuhi sebiji ulser pun. ehh betul ke sebiji? tibaii jelahh. kih3. syukrann syukrann. till now, saya tak tahu nak senyum macam mana kalau tangkap gambar. siyess rase bibir seperti angelina jolie. =p


kemana sahaja harus bawa berus gigi, ubat gigi dan listerine/colgate plak dll. saya suke tukar2. baru best. weeehoooo. =p

haaa pilih pilih pilihhh nak kalerr ape. muahaha. now pakai pink. next nak purple pulak lahh. hmmm lawoo ke purple? try lahhh.
wawwwwww kalerfulll. kalaulah boleh pakai kalerfull begini kan best. muahaha. =) tapi mane boleh. huhuhu. =)


okelah baiii. tata love. (wink wink wink)

2 comments:

Cikpuan rara said...

teringin nk pakai.tp hubby rara tak bg.

key-one said...

kih3. xdapek nk nolongnyer. heeee