MR. NUFF =)

Monday, September 5, 2011

Laporan penuh RAYA KEDUA =)

Assalammualaikum. hihi terrajin lak hari isnin. terupdate dua entri. hihi =)

okeyy saya nak cerita tentang raya kedua saya.

raya kedua saya beraya di Kedah. traffic pada raya kedua tak jem stoberi sangat. jem siket2 saje. bertolak awal pagi. hihi =) tema beraya pada hari raya kedua ialah kalerr hitam. dah macam nak berkabung aku tengok. tapi nice nice nice ;)

siyes kurus kan. haha. postur badan kene betul mase nak snap gambar. lepas tu amek side tepi. lepas tu piss. kompem kau nampak kurus. kalau dari depan kembang. haha. =) saya sangat teruja tengok diri kurus dalam gambar terus tukar display pic dekat facebook. haha.
nak tayang headband baru. 1sti time pakai. best. tak rasa kosong sangat tudung. tudung lebih kemas. headband mahal. RM 9.00. haihh.
ini semasa on da way ke sungai petani kedah. rumah adik abah saya. sepupu saya daripada yaman balik malaysia. so mau berjumpaan sebentar. =) sepupu saya macam fauziah gouz dalam tahajud cinta. nice. ;) gambar tiada. sebab dia nak bergerak pulang ke rumah mertua dia pula.
ini my suwittt dedii. bawak kete tak penah nak slow. haihh.
ini my emak cayang. mula2 duduk depan. lepas tu tuka dengan adik. nak duduk belakang. sebab nak gedik2 snap gambar juga. haha
oke abaikan perempuan bam2 kat depan sekali tu yer. hihi
macam adek beradik kan kami. hihi

raya kedua sangat best juga. bahagia je rasa. Alhamdulillah. =)


oke baii =)

2 comments:

al_hakim said...

ehem..sakan beraya tuan blog..

rara pinkmafia said...

cantek lah hitam