MR. NUFF =)

Tuesday, September 6, 2011

ciri2 lelaki yang bongok. tak boleh buat laki.

hihi=)

1) kaki ngayat lebih. dah dapat keluar perangai setanirojim.
- ini jenis laki yang tak bagus wat laki. ayat je lebih. pastu bila ngayat, bukan dia maksudkkan pon. lepas dah dapat mula lah keluar perangai bongok dia. contoh: iloveyousayang. muah3. ayat ni pi cakap dekat ramai perempuan. hell. murahan okeyy. betapa murahnya nilai sayang pada dia.

2) kaki penipu dan tak jujur
- contoh: i tak smoke la sayang. bila dah kenal. phewww bekepul2 asap. kalah kete api tanah melayu zaman dulu. aku suka bagi contoh smoke. sebab laki memang suke menipu bab2 smoke ni. pastu menipu suke kiterr jer. padahal ramai perempuan laen lagi. bongok gila.

3) kaki miang dan gatal merenyam
- belum apa2 dah mintak pegang tangan. mintak kiss. mintak peluk. mesej pon lucah2. tanya soklan sentitip dekat perempuan. tanya saiz bra contohnya. soklan tu tak payah tanya la. tak malu ke haa?

4) kaki kontrol
-belum apa2 dah kontrol. nanti dah kawen abes lah. ni tak boleh tu tak boleh. kalau halang benda yang baek tu bagus lah. ni nak keluar dengan meber perempuan pergi library pon tak boleh. pergi dating dengan ko kat taman tasik boleh pulak.

5) kaki kene bagi report setiap masa
- ni lagi satu. siket2 kene call/mesej. bagitahu tengah buat apa, kat mana, dengan sape, berapa orang. kalau tengah borak dengan member. borak pasal ape. sume benda nak kene report. siket2 dah arr kan. ni keturunan kuat jeles. jeles bio berpada yer.

6) kaki pukul
- gadoh siket nak naek tangan. melampo. dayuss dayuss. huhu. laki spatutnyer melindudngi perempuan. bukan menyakiti tahu. grrrr


7) kaki kikis
-ingat perempuan je tau kikis pe? laki lagi terer kot. booooo dekat laki kikis duit perempuan.


8) kaki perempuan
- ngayat ramai perempuan. ingat hot ke hoii? tak hot okey. ingat yer. jangan sesekali maen2 kan perasaan orang. tak kira la laki ke perempuan. sekali ko buat camni. one day ko pasti terkena balik. sekarang cash okeyy.


9) kaki tak p semayang jumaat/tak solat/puasa.
- cane nak bimbing orang kalau diri sendiri hanco. haihh.

akan bersambung kalau rajin. haha. kalau pakwe korang de ciri2 ini. tinggalkan. hahaha. nway manusia boleh berubah bukan. doakan mereka berubah. bukan kondem orang. aku cukup meluat dengan lelaki buat entri kutuk2 perempuan cam hape jer. manusia tu tak perfect. event perempuan tu terok gila sekali pon. doakan dia berubah. tegur cara baik. bukannya ko pi tambah dosa ko dengan kutuk dia. maki-maki hamun.


p/s: saya insan biasa. kalau saya ade silap dan salah. sila tegur cara baek oke. sekian terima kasih. entri ni dibuat sebab aku geram dengan laki bajet hot sangat. padahal. oke baii.

fahrin hot bukan? oke tata

3 comments:

rara pinkmafia said...

nasib tunang rara oke. =)

ishiko said...

hehee.. bengang punya psl dg dpt idea buat en3 an.. gud3x ^^

ishiko said...

hehee.. bengang punya psl dg dpt idea buat en3 an.. gud3x ^^