MR. NUFF =)

Thursday, July 7, 2011

rupanya best maen cium-cium.... haha

hiks ;)



perasaan ketika ini dup dapp dupp dappp.... rasa macam nak cium hasben...wakakaka okeyy aku tipu..mane ade perasaan aku macam nihh...perasaan ak lebih kepada nak tegelak je lebihh... eksyen je tuhhh...mulut ak tak kene pon pipi nurse hati aku...wakaka

muka member aku lawak gilaa.... dia memang suka orang cium dia... gataiiiiiiiiii.... ak lak tak suka orang cium pakai mulut dekat pipi...aku geli...yekk yekkk yekkkkk...laga-laga pipi tu aku sokaaaa....hiks =) budakk tecikk pon aku tak soka kalau kiss-kiss pipi aku... better aku kiss dia daripada dia kiss aku.... haha

oleh itu mari maen kiss-kiss...sangat indah....hihi...=)

3 comments:

suezen said...

ehehe,....hari kiss sedunia:)

ayie said...

hahaha..

nak kiss pipi satu..hehe

♥ Cik Cha said...

hahahahaha kalau pipi ke pipi tu ley trima agi.. lau mulut ke pipi tu ase mcm ermmmmmm.. hahahaha