MR. NUFF =)

Wednesday, February 23, 2011

Langkawi part 2

salam...hye bertemu kembali dalam segmen holiday bersama cik key-one.... okeyyy sekrang kita berada di part 2 hokeyyy... part 1 sile tengok entri yang sebelumnya....terima kasih....=) okeyy lokasi kita di pulau langkawi....

okeyy setelah check in kondo istana...kami berehat-rehat dalm kondo...ade jugak group yang pergi bersoping-soping.... i yang kepenatan yaaa amat sebab seharian tak tido..berehat laa sepuas hati....mandi manda dengan indahnyaa dolu...weeeeeee.... bilik i dekat kondo, berada di tingkat 3....no bilik 310....weeeeee=)

setiap kondo ade 3 bilik.... dua tandas...ade iron..ade satu tv lekat kat dinding tuhh (lupe name die...kakaka), ade ade sofa..ade dapur, peti ais, meja makan...macam rumah laa lebih kurang...name pon kondo yakk...tak sume bilik ade astro...tapi bilik i ade..yahoooo....huhuhu boleh dikatakan kondo sangat selesa dan best gilerr.... suai laa bagi family yang ramai.... kondo i ade lime orang yang menginap....=)

okeyyyy.... seterusnyaaa segmen berjimba jimbunnn.... mariiiiiii......=)




muke eksaited naek bas....bas mahsuri gojess.....weeeeeeeeeee.....=) disebabkan i ni over...so siap awei gilerr...tak sabo nak bergonjeng sane sini kan.... gambo dalam bas wajibbunn adorrr.... orang tak derr bolehh laa kay bergonjeng sane sini cik key-one oiii.... bile piss sane piss sini....orang dok usha ko..ko dahh nebess dahh cuakk....kakakaka

okeyyy lokasi pertama ke batik jawa.... alaa yang jual-jual batik ori tuhh.... ohh i tak minat batik...so tengok-tengok jelaa.... mak cik mak cik dan pak cik pak cik borong la batik.... i idokk laaa.... pakei pon tak reti.... hahaha.... =p i tak tau harga sebenar batik nihhh... tapi dekat sane 12 hengget.... tak tau laa nk kate murah ke maheiii... kemudian lokasi seterusnyaa ialah ke kilang gamat.... segala minyak gamat ade....kat sini pon i tak beli ape... sebab i nihh tak reti beli ubat-ubat nihh...kang mak i marah i sebab mebazir.... sebab i bukan macam mak cik mak cik dan pak cik pak cik sekalian yang pergi ke langkawi borong sakan.... i bawak duet pon siket gilerrr.....sobsss...itu pon sweets daddy i yang bagi...=)

gambo dekat batik dan kilang gamat tak derr hokeyyy...okeyy next----> ke makam mahsuri
ini pic depan mahsuri.... sangat laen...dah banyak berubah.... bestttt....ilikeeeee...dah ade muzium mahsuri.... siap ade drama pendek kisah mahsuri dolu kala.... bese laa i kan over.... gambo pon over jugakk...ekekeke
pisss pisss pisss..... otomatik wohhh...cam dah jadi habbit pulak...asal nak snap pic jerr...tangan i otomatik jadi camtuhhh... jangan mase kawen nanti i buat camtu sudahhhh.... =p okeyy baju pepel kak liza....
ini depan rumah mahsuri... santekkkk laaa seni bina rumah nihh... i likeeeeee.....=)
otw nak ke telaga mahsuri.....travel guide kecoh jerr dalam bas cakap nanti jangan lupe basuh muke dengan air telaga mahsuri.... selawat nabi 3 kali...insyaallah dipermudahkan jodoh.... grrrr pakat kene bahan je dengan kak liza.... sobss sobss.... =p lagi satu muke berseri.... ahhh jodoh bukan bergantung pada air telaga... i kurenggg percaya dengan mende-mende camnihh....=)
okeyyy ini diantara geng-geng mase dekat langkawi hari tuhh....=) weeeeeeeeeee
nihh bawah rumah mahsuri... okeyy ini tak derr pisss....hahahahaha =p

okeyyy oleh kerana masa mencemburui kita.... kita jumpe lagi pada entri akan datang bersama cik key-one dalam rancangan holiday bersama cik key-oneeeee...(sambil lambai-lambai tangan macam model gojesss) okeyy tata u all....muahh muahh muahhh

1 comment:

HaNa HoNeY said...

pergh..depn mahsuri len gile
nampk sgt lame xg langkawi
best best
^_^