MR. NUFF =)

Monday, December 6, 2010

tips rahsia kebahagiaan rumah tangga....kakaka hiks..=p

puhhhh puhhhh....jenggg3... besauu nyerr gambau...lantaknyerr laaa.... ehem ehemmm...nak gelak dolu laaa....wakakakaka..... tetibe i gillak wat entri pasal rumah tangga.... ahhhhhh bio laa... tak derr idea dah nak wat entri nihh....

oke u all....gambau kat atas tuhh teknik cakaran tiger namenyerr....kakakaka....(adess asik nak tergelak jerr) oke kawan i cakap kan.... ade dua rahsia kebahagiaan rumah tangga... i citerr yang ni jerr oke... satu lagi tuhh...mane boleh citerr... DANGER!!!! hohohoho...kang kene coppp belog lucah pulakk... tak mau tak mau tak mau......

kawan i yang cakap tuhh tak kawen lagi...tapi kawan die ramai yang dah kawen...kawan die la kot yang bagitau.....kikikiki.... oke bagi u all yang dah kawen coba coba la teknik nihh...kompem bahagia...pengsan!!!!!!!!! kalo tak bahagia jangan carik i.... carik kawan i oke....larikssssssssss hahaha

oke i nak huraikan step-step gambau kat atas tuhh oke.... nombor satu picit tengkuk dolu oke... picit dengan penuh kasih sayang...baru berkesan...hihihi...nombor due picit bahu dengan menggunakan jari jemari u all yang runcing tu oke... kakaka.... ishhh asik nak gelak jerrr....adoii... oke kite teruskan...nombor tige....picit belakang dengan gunakan jari jemari...tapi jari tuhh kasi bengkok siket yoooo..... buat slow slow oke.... =p

nombor empat barulah bermulanyaaa cakaran harimau...mase buat tuhhh kasi bunyi siket yerrr.... aummmmmmmm aummmmmm roarrrr roarrrrrrr...... hahahahahahaha...pengsan laki korang nanti....hahaha=p lariksssssssss

nombor lima....tak tau i nak explen cane...tengaok jelaa pic tu yerr....hiksss.....

nombor enam....yeahhh i soka i soka...tumbuk tumbukkk...dushhh dushhh dushhhh.... tumbuk jangan la slow sangat...jangan la kuat sangat...ala ala kadar je oke.... =p mase tumbuk tumbuk tuhh cakap la dushhh dushhh dushhhh....hahahaha.....

nombot tujuh ni simple jerr....cam kat kedai mamak tuhh...nak tepuk roti canai yang dah masak... tapi u all jangan la tepuk-tepuk pulak...maksud i keadaan tangan tuhhh.... weeeeeeee..... yang nihh buat laju-laju oke.... pastu pasang laju tamil...wahhh memang layan laaa....kakaka

last nihh i jenuh pikir...amende yang cuba untuk disampaikan.... diorang ni main bisik-bisik ke.... kawan i kate...die sebut.."i love you honey" kakakakaka.... kalo i laaa jadi tukang urut tuhh i kate..." haaaaaaaa sile urut i pulak yerr...amboiiii sedapp je yekkkk" wakakaka =p

oke u all..teknik nihh hanya boleh dicoba oleh laki bini sajorrr.... pakwe makwe..tunang minang sume tak boleh oke.... nak coba jugak sile la nikah cepat-cepat yerr...kompem bahagia nihh... i dah ajar kucen jiran i buat dahhh... bahagia yawwwwwwwwww mereka... see.... dapat anak kembau tiga...kakakaka pengsan!!!!!!!!!! larikssssssssss....

p/s: i tak kawen lagi...tapi suke sembang pasei kawen....lariksssssssss..... (shy shy shy kucen)

1 comment:

sophie said...

Rawr!!! Tiger dtg