MR. NUFF =)

Monday, October 25, 2010

besday girl~~~ suwittt 20...yawwww

okiesss ini gambo mase baby.... wekkkkkk!!! gelok lerr.... tak kesah.... i tau korang nak kate....budak nihh memang dari kecik sampeii beso pipi tak reti nak kecot-kecot...kakaka sabo jelaaaaaa.....=p ini la i semase umur bape bulan tahh.... 8 bulan kot.... =p hihihi
ini mase i umur 7 tahun.... yerr tembam lagi.... sobs2.... nak wat cane.... i memang sejak azali gubussss-gubusss..... uwaaaaaa..... tulaa mase baby kuat nenen kan... kakakakakakaka=p alalala comel la pulak i rase edit gini...wakakakaka=p
taraaaaaaaaaa....udah beso anak En. Abdul Rahman dan Puan Mariani nihhh.... hihihi.... ;) serbe sikettt tentang diri i yawwwww.... name full NURMASWANNI BINTI ABDUL RAHMAN. maseh single dan dah ade boifrend baru...kakaka.... anak jati PERAK.... dilahirkan dan dibesarkan memang di PERAK. suke kalerr merah, hitam, puteh, coklat.... =) anak kedua daripada 3 orang adek beradik.... okiess itu sahaja...weeeeeeee=)

-----------------------------------------------------------------------------
salam hari Isnin sume...... weeeeeeeeee... rini nak buat entri pasal besday girl...hihi.... tak de boifrend-boifrend dahhh....hihihi=p

tanggal 24 Oktober 1990 merupakan hari kejadian i....weeeeeeeee.... semalam 24 Oktober 2010 merupakan hari ulang tahun kejadian saya yang 20 tahun....weeeeeeee i moda lagi yawwwwwwwwww...... =) suke suke suke.... time nihh kita boleh tengok bape orang yang sayang kat kite...ingat kat kite...kakakaka... tepat pukul 12 malam berderu mesej...kakaka

nway jutaan tengs kepada kawan-kawan yang wish besday i.... mesej suwitt-suwittt.....mms suwitt-suwittt... call nyanyi-nyanyi...tak nyanyi pon ade.... yang wish dekat fesbuk....mesej fesbuk dan lain-lain...sangat terharu yaww...(menitik air mata nihh) hadiah paling best i dapat ialah boifrend i...hihihi =) tengs mak dengan abah....

sempena umur dah meningkat nihh.... mak dengan abah pesan.... " haaa jangan nak majuk-majuk... umur dah tak derr belas-belas dahhh... jadi matang.... berfikir seperti orang dewasa... jangan macam budak-budak...." every year punyerr ayat... " matang matang matang" kakaka nampak sangat tak reti nak bertobat i nihhhh.... adoiii... baeklahhhh saya akan terus coba mematangkan diri....wekkkk!!!!

okiess tata u all...mau bekerjaya.... semoga u all hepi-hepi salu....=)

1 comment:

aty shakira said...

nice story~
follow my blog :)
http://atishakirashabri.blogspot.com/