MR. NUFF =)

Tuesday, September 21, 2010

cerita raya cik Key-One~~

salam....(wat muka manis-manis yoooooo) =) okiess i nak berstory tentang raya i pada tahun ini... heeeee....hari ni sudahh raye ke-12.... ade yang maseh beraya lagi ke?? wawawawa tabik spring laa kat korang yang maasih beraya lagi....i sampai raya ke-10 je oke...wakakaka sakan gilooooo kan raya i.. orang tak bekerjaya seperti i memang berayooo je kejenyerr...huhu

okies teruskan cerita raya i.... macam bese setiap tahun i mesti tak boleh pergi solat rayooo... sadisss yawwwwwwwww....=( pagi rayooo kami bersiap-siap dengan cunnyaaa.....wekkk!!! sebab ade sesi ampun-ampun...miahaha...=p i nihh kalo sesi ampun-ampun dengan mak abah i mesti sebak.. mesti rase nak teroyakkkk.... ishhhh memang dalam hati ada taman betul lerr....mencikkkkk laaa....=p ehhh tema family i taun nihh merohhh menyala....i soka i soka i soka....=) (senyum sampai telinga)

aktiviti raya pertama: selepas sesi ampun-ampun..berfotogedik...melambak gambau...gambo belakang tabir pon adorr... sumpah kelako mak cun i....hahaha=p selepas itu sesi makan-makan dengan family...masa sedang nak makan...mak pesan.."kakak makan jaga" yawwwww...haha pastu i pergi beraya dengan kawan i...6.30 petang baru balik.... gilooorrr sakan tuhh kan... well =)

raya kedua punyerr story: raya pertama i raya area-area kampung jerr..... haaa raya kedua kawan alam maya datang rumah... macam bese setiap tahun i buat cawan pecah....grrrrr (marah diri sendiri kenapa suka sangat malukan diri sendiri) tapi sumpah lawokkkkk....hahahaha (kaver2) hohoho pastu sambung beraya dengan kawan-kawan form 6...balik awei siket dalam pukul 5 camtu....

raya ke tiga: yooooooo berayoo ke Penang ayuhhh..... time nihh tak pakei dahh baju glamer-glamerr bagai... maklumlaa i tak gilo glamerr...wekkk!!!

ehh cukup lerr tuhhh.... tak da benda sangat nak citer sebenarnyerrr.... heeeeeee....=) nway tahun ni laa raye i yang paling yawwwwwwww.... sampai asik kene perli dengan abah... " haaa sape lagi nak datang rumah nihhh??" esok tak pergi beraye mane-mane ke??" hohohohoho hambekk kau Key-one... tapi i cool jerr.... i jawab.... " alaaa bah rilek lerr... tengah akak bujang ni lerr nak beraye dengan kawan-kawan camnihh... kot taun depan akak kawen.. mane boleh dahhh raye camni... akak kene ngadap hasben akak jerr...." wakakaka...muntahhh!!! banyak laa kau key-one nak kawen taun depan...hahaha=p

ini gambo selingan mase raye ritu.... nak tengok banyak kat fesbuk yerr....=)

masuk kan baju dengan cadar... tak yoh lerr dok usha muke bam-bam plus idung bang-bang i tuhh...wakakaka
i suke gambo nihh walopon mate akak i dan adek i cam hantuuuu... hahaha... gambo nihh buat i filing-filing selim...wohooooooo...=p
ampun mak....wakakaka
ni antara kawan-kawan i yang hadir... yawwwwww key-one ko memang ramai kawan laki kan... well i kan sekolah Clifford...no wonderlah i ramai kawan laki... huhuhu yang pompuan sebok raye dengan pakwe... wekkkkk!!!! sedisss yawwwwww~~~
ehhh ade pompuan kan... tapi tetap laki yang lebih...hahaha.... ini diantara jerr... ade banyok lagi gambo raye... okies laa itu ajerrr.... tata

3 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

amboi meriahnya raya diaaa :) comei2 blako adik bradik dia, slamat hari raya :)

*luv Syahnia* said...

canteqnya tema merah
menawam!!!..hihi

anwy salam pknalan ;P

key-one said...

kak ida: slamat hari raya gak kak=)

syahnia: weeeeee... tengs... salam perkenalan juge..=)