MR. NUFF =)

Thursday, April 1, 2010

patung betol ke tipu??? pikir la sendiri yekk...hahaha=p

al kisah tersebutlah sebuah cerita dimana seorang raja yang kuat hisap darah.... hal ini demikian kerana raja tersebut sengal.... kejadian berlaku di istana negara Pachandi dan raja yang dimaksudkan ialah Raja Wakarima dan gererasinyerr ialah Amzar.... wakakakaka... ini kess rindu citer siong yang sudaa tamat...sob3.... heihhh ape kejadah mukadimah cam gini... okiess meh layan story mori daripada emel senegal yang i dapat...weeeeeeeeee....mari..mari..mari...=p


Bermulalah satu cerita dimana isteri jiran sebelah ni
jatuh cinta dengan suami jiran sebelah. Jadi ..korang
faham-fahamlah apa yang diorang buat kat rumah si isteri
tuh. Tak disangka-sangka, suami si isteri ni pulang awal
dari kerja hari tu.

Maka, kelam-kalbutlah si isteri dengan boyfriend dia tu
bersurai. Walaubagaimanapun, suami jiran sebelah tu dah
tak sempat lagi keluar ikut pintu belakang. Si suami
jiran ni pun bagi idea kat si isteri. Lalu si isteri
berlari dengan pantas ke bilik untuk mengambil baby oil
dengan bedak badan lalu disapunya baby oil pada badan
boyfriendnya.

Setelah itu, diletakkan pula bedak badan pada badan
boyfriendnya sehingga keseluruhan badan boyfriendnya itu
kelihatan putih melepak. Lalu boyfriendnya pun berdiri
di salah satu sudut rumah dan mengfrezekan dirinya
supaya kelihatan seperti patung. Setelah melalui saat
yang genting itu, si isteri pun membuka pintu kepada
suaminya yang sudah sekian lama mengetuk pintu.

Si suami tercegat seketika apabila ternampak patung itu
lalu bertanya kepada isterinya,aik??!! ..dari mana pulak
datangnya patung nih??oooo .. patung tuuu. Patung ni
saya order dari katalog mak cik sebelah.Baru je sampai
tadi. jawab si isteri selamba.ooooooo ..begitu. balas si
suami.

Tepat pukul 3 pagi, tanpa mengejutkan isterinya, si
suami keluar dari bilik tidur lalu menuju ke dapur.
Kelihatan patung tu masih berada dalam keadaan asalnya
tanpa sebarang perubahan. Setelah tiba di dapur, si
suami membuat sandwich lalu meletakkannya di atas trey
menghidang bersama segelas susu.

Setelah itu, si suami mengangkat makanan itu lalu
berdiri betul-betul dihadapan patung itu lalu berkata,
nah .makanlah.. Si patung berasa amat terkejut dan takut
kalau-kalau si suami mengetahui hal sebenarnya. Dengan
selamba, si suami berkata, aik??!!! tak nak??? orang dah
bagi makanan ambik la! Saya ni kira baik la ..Tak macam
awak dulu!! tiga hari tiga malam saya jadi patung kat
rumah awak, jangankan makanan. segelas air pun awak tak
bagi!!!!!!

-TAMAT-

Gambar hiasan~~~
jeng3....... ini ialah tettttttt...bukan patung weiii... ini i... saje tayang muke.... dah lame tak tayang muke sexy...sexy kah??? wakakaka kawan-kawan i salu kutuk i...diorg kate...hahahaha...gelak dulu... cam tengkuk patah je key-one.... sengal ahhh korang.... time nihh kaki i yang patah bukan tengkuk oke.... sobs3 sedissss ingat kenangan time eksiden... ehhh sudaaaaaaaaaa=p
weeeeeeeeeeee..... ni la salah satu game yang i suka bagai nk gilaaa.... hari-hari mesti kene bukak game nihhh.... cehhhh...hari-hari ke??? weeeeeeeee.... kalau dah bosan giller game nihh amat seronok dilayan... bukan game sangat pon... juzzz dress kan patung comel lote tuhh... kasi hot... weeeeeee.... =p
wiwittttt cun ahhh patung nihhh..... aii leh bekenalan??? wakakaka....mata tak tahan tuhh... walopon cun akak patung nihh... muke cam jahat laa...kn3??? cehh pandai je i... dulu mase kecik-kecik... orang-orang tue salu marah maen patung-patung comel nihh... diorang kate... malam-malam nanti die bangun...... yo yo ooo je orang tue nihh....miahahahaha.... orang tue harus diepersalahkan.... wajibul....hahaha=p adeke cakap camtuhh.... tapi mesti ade sebab musabab mereka berkata sedemikian..kan3... i rase sebab patung nihhh hargenyerr maheiii.... ehh iyeke.... ke sebab nanti malaikat tak masuk rumah... ehh tah laa.... *kompiusss

wiwitttt ini kawan baek i.. name die rapunzell... say hello rapunzell.... hahahaha.... rapunzell ni kawan baek i sejak kecik lagi... die rampas kecantikan i...tu sebab die lagi lawa daripada i... wakakakaka.... sengal nyerr statement....huhhh.... nway i suke gilerr cite rapunzell.... cehhh gilerr ke??? x derr la gilerr lagi.. tp suke la jugak tengok... adela dalam 5 kali da tengok cite nihh... miahaha....tak gilerr lagi kan??? weeeeeeeeee

sekiannnnnn=)

5 comments:

dayangredzuan said...

hahah pandai jugak kak keyone ni wat lawak ye..
x sangke la...
huahua

sophie said...

bapak teruk dua2..aduhh..kalaw suke sgt isteri orag lain tukar laa isteri kan?hahaha

key-one said...

dayang: miahahaha.... bru tau ke???

sopie: tau x pe... sgt budus dua2 nyerr

nashim said...

ko pny cte lwak sume wat aku gelak sorg2.
lawak gle.huhuhu

key-one said...

lia: lerr ko p gelak sorang2 nape?? ajak lerr pakwe skali...wakakaka...kn da jadi gelak berdue....=p