MR. NUFF =)

Sunday, March 21, 2010

sejauh manakah anda mengenali Jiran anda???

wiwitttt sekalian.... wawawawa...sangat penat berdating besama kawan-kawan gosipku..*tak dek la penat mane...weeeeeee tapi agak kepenatan laaa juge.... hmmm...balik je rumah..teros merehatkan diri...heeeee.... tetibe ternampak paper sinar...tah zaman bile punyer tah...well...i kan suke bace paper... suke amek tau pasal dunia sekarang nihh... mohahahaha tanye jela pasal dunia sekarang nihhh...sume i tau.... mohahaha...tu pasal pengajian am tak penah tak A solid... wakakaka... =p

okies...selesai mukadimah.... =p hmm haaaaa... tadi tengah suke-suke bace paper... terbace satu part yang amat tettttt....jeng3... besttttt wokkkk.... memang tebaekk.... topik nihh sangat menarik... terketawa i membaca komen-komen penduduk malaysia.... wallahhhhh la penduduk malaysia... i lebiyuulahhhh =p --->apehal tah...=p

topik nyerr pasal jiran....wakakaka...SEJAUH MANAKAH ANDA MENGENALI JIRAN ANDA??? kalau tanye dekat i soklan tuhh....hehe.... jiran i...kiri dan kanan orang cina.... sob3.... belah kiri nihh dah tak dek orang duduk...die nk jual rumah die... belah kanan nihh...dulu orang laen duduk..ni dah orang laen pulak.... tapi masih orang cina jugak... i suke lagi jiran i yang dulu... sebab diorang anak die hensem.... moahahaha... memang wiwitt lahhh... ade hikmah tu diorang pindah...wakakaka=p

diorang pindah selepas senior dalam rumah diorang tu mati=meninggal...(word ape yang suai ekkk???) senior tuhh opah diorang laaa.... malam tuhh ade konsert..... siyess tidak kepahaman ape yang belaku... ade orang maen muzik...kompang laa...gendang laa...pastu ade macam tarian ape tah.... tu pasal i sebut ade buat konsert....weeeeee....ampunn kalau salah yerr..=p selepas tuhh dah tak dek dah jiran i tuhh...ganti jiran laen pulak.... uncle yang baru nihh...suke kat kucen i..si tott gedik tuhh...weeeeee=p

kesimpulannyerr.....sob3... i tak mengenali jiran i sangat... kalau terjumpe hanye senyum-senyum jerr.... tak de pon nak tegur-tegur.... line rumah i kebanyakkannyerr adalah golongan cikgu-cikgu plus polis-polis ustaz-ustaz serta yang keje2 opiss ni laaa....

i sendiri kompius kenapa i x meneguri mereka... sebab yang paling utama.... i kn pemalu...wakakaka...=p tak de bran nk meneguri.... tak pe...wahai jiranku sekalian... nanti i kawen... i jemput u oll...dont wory okiess wahai jiran ku...=p *alamak hormon gatal sudaaa mari....

so...cane korang dengan jiran-jiran korang????

-S.E.K.I.A.N-


IKLAN...........
okies anda sekalian....jangan lupe saksikan filem terbaru i di pawagam berdekatan anda.... filem penoh aksi dan mengujakan.... mohahahaha.... kalo tak tengok kat cinema pon takpe...sile dowlod kat mane-mane website...wakakaka=p

4 comments:

nyna said...

aku lagi la.jiran pun takde.
ok.baru terasa sadis.T__T

ceh.sempat lagi promote cite.best ek?

CheQ PP JoY said...

fy knal jiran sblh umah pas dia tegur fy mse fy tgh lap tgkp...dia usik suh tlg lap tgkp umah dia plak...fy snyum je tp dlm hati ckp, byk cntik...hahaha..=p

Mr.Homosapiensz said...

jiran i nenek n mak sedara jer...dh kenal...hehhe

tp jarang lepak umah diorg...

key-one said...

nyna: wehh p la tgk dgn c akim ko tuhh...best wehh cte tuhh...miahaha=p

fy: weeeee...len kali ckp tros trang....hahahaha=p

homosapiens: weeeeeee....da knl x dek la trase sgt....oke lahh tuhh... nk dtg raye pon sng...sdre kan....=p