MR. NUFF =)

Thursday, August 7, 2014

BFF wedding (2.8.2014)

assalammualaikum.....

2 ogos yang lalu my bfff masa sekolah teknik dulu dah selamat berkahwin dengan pilihan hatinya. husband dia nama sama dengan abah saya. hahahaha. 

tak sangka dah kahwin dah dia. dulu sengal2 je perangai. jadi bini orang sudaa. hihihi. 

best sangat pergi wedding bff saya tu. jumpa kembali geng2 masa sekolah teknik. masa bertemu kembali.msuke lihat muka masibg2. sume lihat perubahan yang berlaku ke atas diri. hahaha. lawak hokeyyy. ada yang maintain sama ada yang makin jelita. yang comot dah tak derr. sume dah pandai bergaya. wangi2 sume. hehehe. 

mengimbau kenangan masa sekolah yang sengal2. ko ingat tak dulu dia ni camni camtu. hahahaha. hehehe. 

okeyyy mehh saya banjer pic. sebelum tu banjer pic saya dulu. hahahahahaha. 


jerawat bawah hidung kemain sakit. dah la sabtu ni nak jumpa bakal mak mertua. boleh pulak jerawat tumbuh. sedehhhh. wakakakakaka. taraaaaa my gangzzz. sume ader kecuali farah yang balik awal. nak pergi sepang katanya. sangat mengada. itu dia dobule RR. Raihan dan Rahman. 

ni geng2 masa sekolah teknik dulu. ada bakal polis. bakal cikgu. bakal akauntan. hehehe. ada yang ganass. ada yang ayuuu. macam2 ragam kawan2 ni. hehehe. miss u olzzz. 

taniah diorrr nurse hati. raihan ni nurse. hensem laki ko. wakakakaka. semoga bahagia till jannah sayang. ameen. aku rasa pengantin paling kelakar ko lah. hahaha. tengah makan boleh jeling2 kiteorang. nak senyum tak reti. sume tak reti. hahaahaha. 

nurkilan,
Maswani AR

No comments: