MR. NUFF =)

Monday, June 9, 2014

wedding preparation

assalammualaikum. 

alhamdulillah. preparation wedding almost done. hehe. padahal lima bulan lagi. lambat lagi. (nampak sangat overrr kan iolzz). bukan over tau. tapi saya kan busyyy. haruslah setel cepat. tak mo nanti kelam kabut.


ini mekap yang saya booking utuk resepsi belah lelaki. peninggg wooo nak mencari. if tempat kita boleh la bertanya. ini tempat dia. yang dia cari tak best. hahahaha. ini pun hasil gugel. tengok mekap macam okey. jenis mekap pun okey. so book terus. i loikeee kening tu. ke perempuan tu dah memang lawa. hahahaha. harap2 nanti saya lawa begini juga. hahahaha. hihi.

hari tu ada kursus dekat port dickson. so balik tu singgah nilai. beli bunga telur. actually tak de la murah sangat nilai ni. murah lagi dekat ipoh kannn. hahahaha. sebab dah singgah jugak. beli jela. sebab macam lawa bunga telur ni. hehe. haaa saya beli jugak bakul untuk bridesmaid. tapi terlupa nak snap pic. yang tu dapat diskaun. tah apa yang tunang saya goreng diorang tah. hehe. 

okeyy ini kain untuk bridesmaid saya nanti. omeyyy kannn. beli dekat nagoya sudahh. hahahaha. tak payah nak jakel sangat. hehehe. 

hari tu pening nak decide tudung diorang ni nak colour apa. sekali saya pilih yang gold ujung tu. hahaha. lantak korang la. saya rasa cantikkk je. jalannn jela. hehe. 

ini antara yang dah setel. bridal dekat kuala kangsar pun dah book. baju in progress. baju belah laki pun in progress. dah tengok dah kain sume. ok la jugak. malas nak pikir dah. photog belah laki perempuan sume dah book. kad kawen pun dah book. tunggu nak tengok draft je. cam tak sabar lak nak tengok draft. hahahaha. 

segala goodies bagai nak dekat kawen baru book. sebab kasi kek kennn. kene book lambat2. pastu mak dah book kot makan. hahaha. hal2 makan malas masuk campur. hehehe. dewan memang dah lama book. lagi ape ehhh. hahahaha. 

yang tak setel lagi nihaaaa. tunang saya tak amek kusus kawen lagi. saya lama dah amek. syukrannnn iolzz dah amek lama. tak payah feningg feninggg. hehehe. minggu depan baru nak pegi. tu pun nak kene begaduhh selalu baru bertindak. hahahahaha. 

saya harap tujuan murni ini dipermudahkan. ameen. pray for me yaaa. ameen. :)




3 comments:

suezen said...

all the best on the preparation. better buat awal2 .... so nnt x kelam kabut:P

mohd khairul najmie said...

oh dah nak berkahwin dah ye...insyaAllah semua urusan berjalan lancar..

nina nirwana said...

Slam...hai....kaen kt nagoya tok bridemaids mahal x...?