MR. NUFF =)

Monday, March 17, 2014

study for final :)

assalammualaikum.

lamanya tak update. hihi. hari ni exam final paper valuation math. fuhhh. semoga dipermudahkan. ameen. daripada khamis berkampung dekat kl ni. daripada haze teruk till now haze dah non hadorr. hehe. lepas habis je paper math. tinggal paper law je lagi 22/3 ni. lepas tu yahuuuu yahuuuu. hihi. 

disebabkan classmate2 saya best2. kami pun sesuka hati cop kelas mana2 kosong dekat utm buat kelas kami. hahaha. tanpa kebenaran. nasib baik tak de insiden kene halau bagai. bertujuh jer study math. semua merasa jadi cikgu. hehe. semua dikehendaki jadi cikgu dekat depan untuk menguji pemahaman. dan berkongsi ilmu sesama rakan2 taulan. 
dekat KL saya tumpah berteduh rumah NAD. nasib baik ada kawan memahami dan baik hati. auuuu auuuu. huhu. tq NAD and family. :)
ini selesai kelas tuition kami. gaya dah macam habis final. padahal baru habis study untuk final je pun. hahahaha. test kamera gabakkk si NAD nihaaa. hehe.
haaaa pic ni paling kelakar. kelas tingkat 6. time nak snap pic dalam lif ni. nak turun bawah la kan. boleh camera asik flash je. dah sampai bawah pintu lif terbuka. so tak sempat nak snap. sanggup tu tu naik balik tibgkat 8 then turun balik utk snap pic ni. hahaha. sengal sumenyer. hahahahaha. 

semoga Allah mempermudahkan urusan kami semasa menjawab soalan peperiksaan akhir pada hari ini dan seterusnya. ameen. :)

2 comments:

Muhammad Rahmat Shamsury said...

hahahaa...yeaa ni memang lawak kan !!!!

Muhammad Rahmat Shamsury said...

hahahahaa...haah ini yang paling lawak !!! the best momento...