MR. NUFF =)

Wednesday, November 23, 2011

senarai boifrend saya.

Assalammualaikum. yeahh. buat julung kalinya saya akan listkan kesemua boifrend saya. jum lihat. mana tahu boifrend kita serupa. kih3. =p


1) PROTON PERSONA (kini lebih sempurna)
- ini letak yang 1st. baru jer couple dengan dia. hampir setahun jugak lahhh. sangat rumantik. sebab beliau lah yang hantar pergi kerje dan amek balik kerje. rumantik kan kan kan??? cayammm sangat2 dekat you abang persona. lebiyuuu. (love dekat mata)
- 1st loan saya ialah semasa couple dengan beliau. walaupun duit muka bukan aii yang bayar. =p bulan2 me yang bayar tau. ingat senang ke couple dengan beliau. susah tau tau tau. hihi.
- kalau time cediss beliau nyanyikan macam2 lagu untuk saya. heeeeee. rumantik sangat lah you nihh. hihi.


2) NOKIA e72.
- couple dengan dia nak dekat setahun setengah jugak lahh. pheww. lama kan? manjerss dia nihh. kemana sahaja harus bawak dia. hmmm agak rumantik jugak. suke rakam saat2 indah. suke snap gambar saya. maluu aii tauuu. hihi. haa boifrend nombor dua nihh. my hott deddi yang bagi. phewww bagi tuhh. bagi bagi bagi!!! kau adorrr? haha. yang paling rumantik dia ni kan. kejut saya bangun pagi. suruh solat. awwwww. fall in love lahh. heeee. (love dekat mata)


3) ACER LAPPY (yang comei2 tu)
- couple dengan beliau bape lame ehhh. sebelum ni couple dengan compax lappy. tapi dah clash. then acer lak masuk line. so couple dengan acer. kecik siket. compax dulu gemok. hahahaha. =p acer nihh sangat lah sopan santun. awww awww. ilikeeeee. salu jugak gaduh dengan dia. bila virus maiiii jaaa mesti gaduh. gaduh sat jerr. bila time berbaek tuhh. wallahhhh baek sangat. siap maen fesbuk sama2. update belog sama2. awwwww. suwiittttt. kih3. lebiyuuuu acerrr. =p


4) SAMSUNG GALAXY TAB
- couple dengan dia baru jerr. tak sampai sebulan pun lagi. kiranya masih bunga2 hati laa. dalam zon angau2 lahh kiranya. kih3. yang ni pon my hot deddi yang bagi. bagi bagi bagi!!!! ko hadorr??? hihi. dengan dia nihhh, me salu maen game sama2. kih3. lawan sape terer lagi. heeee. tak delaa rumantik mane pon. kadang2 on9 fesbuk same2. update twitter same2. heeeeeee.


heeeee saya ada 4 boifrend. awak ade bape? kih3. banyak boiprend my hot deddi yang bagi. maluuuuu. T_T. larikkkkkkkkk. okeiii baiii. <3 <3 <3

2 comments:

Cikidong said...

tambah lagi sorang iaitu.. apak cikidong bahaahahahaa

PopkoRn said...

mcm ade tertinggal lg je pakwe 2? hik hik...