MR. NUFF =)

Tuesday, June 28, 2011

korang jangan percaya gambar...kerana gambar adalah menipu...terutamanya gambar aku...haha

salam selasa~~~

topik hari ini ialah "jangan percaya gambar" haha terutamanya gambar artis dan gambar diri sendiri...wakaka

ehh betol apa...kadang-kadang aku pelik camera nihh...baek hati gila bagi dalam gambar nampak santek... kulit yang gelap boleh cerah...yang jerawat bersepah (macam aku lahh) boleh licin selicinnyaaa....hiks ;) badan yang gemuk bolek selim dan gojesss...(macam aku jugak lahh) hiks ;)

kalau dekat fesbuk tuhh...gagah la kau nak letak muka tak sememehh kan...mesti nak letak yang hot-hot gitewww.....kasi edittttttt puteh melepak....kasi polish muka bagi licin.... sampai orang tak reti beza artis atau orang biasa...upsss!!! ini bukan aku...wakaka =D

kalau yang perempuan tuhh...ramai lah yang add....kalau tak approve haruslah paksa suruh approve jugakk...kalau yang bajet diva...tak approve punya...tengok hensem ke tak untuk di approve...haha =p kalau market siket buatlahh fan pages kan.... hiks ;) untuk peminat tersayang....

pastu bila dah approve mulalahh laki ni laki tu datang mengorat.... lepas tu keluarlah segala ayat-ayat maniss dan pujian sume...maveless lahhh ayat lelaki kan.... kalau perempuan yang culture shock mesti ayat siket teross cairrrrrr.... laki cakap comelnyerrrrr..... phewwwww!!!! vanggaaa benooo sampai idung tu tak boleh nak kembang dahhh.... hiks ;)

alamakk!!! dah jauh gila aku larikk topik nihhh..... wakaka aku sebenarnyerr getik dengan orang mengorat dekat fesbuk.... mengorat dengan puji-puji nihhh...haihhhhhh tak berkenan aku... nampak sangat memilih rupa... kalau tengok rupa sebenar mau pengsan...adehhh....

oleh itu jangan percaya gambar...gambar boleh menipu anda!!!! siyessssssssss nehh...alahh korang pon tahu kan... hiks ;)


kak ct nihh memang lawa..die dalam gambar dan luar gambar memang santekk...aku tahu sebab aku pernah jumpa kak ct nihh heeeee...see??? beruk dapat peluk ct.... ko ade??? tak de kan??










p/s: orang yang dah biasa mekap tebal-tebal..sekali tak mekap...scary kan muka dia...hiks ;) entry tak der kaitan dengan yang idup ataupn meninggal dunia..sekadar meluahkan pendapat...

1 comment:

Ieda Al-Habsyi said...

hehehhehehe! akak pulak rasa nak letak gambo akak yang 5 tahun lepas, mesti ramai org ngorat mcm dolu2 hahahahhaha poyo je akak :) weh ko dok ipoh gak ke? haa..sesekali nnt kite jumpe ek, ehhehehe :)