MR. NUFF =)

Sunday, May 29, 2011

REVIEW filem NUR KASIH

haha poorahhh...orang laen buat review aku pon nak review jugak....kakakaka

okeyy ekceli Nur Kasih tak de dalam otak aku pon nak pergi tengok semalam.... dalam otak aku set nak tengok kung fu panda 2 dengan pirates of caribean je.... okeyy sampai panggung siket punye awal.... phewwwwww beratur panjang gilaa....nak carik paking pon semput-semput (okeyy ni aku tipu)

kung fu panda 2 memang ko tak an dapat lah kan...sampai-sampai je dah sold out...kesian aku kan....wuuuwuuu okeyy tengok pirates lahh....time beratur tuhh kat screen tulis tinggal FEW jerr... aku rase tibe time aku nanti habehh lahh tuhh... pastu tak habehh....sampai turn aku ade lagi...tetapiiii.... seat depan sekali....hehhh apa barang seat depan sekali.... cedera lah tengkuk aku nanti...haha

so decide tengok nur kaseh jelaa....sebab de gak aku bace review kome-kome kate best.... phewwww.... bagi aku drama lagi best kot.... part sediss die tak masuk dalam jiwa aku... boleh pulak part sedihh aku nak tegelak...jadahnyerrr???? hahaha penyeri citer tuhh ADEK MIA COMEYY LOTEYY jerr.... nak kate remy ishak hensem...tak hemsem pon dalam citer tuhh.... hahaha tiz zakyah maintain comel lahh...die pakai tudung kan santekkk....heeeeee....

yang aku jadi tak paham tuhh...ending citerr aku tertanya-tanya...adam tu mati ke tak? tak silap aku mati masa dah tua...pastu ada penderma organ kan... aku paham lahh adam hidup lagi.... masa die tenat tuhh die tak mati...die hidup sampai tua lahhh...jadahnyerr tibe-tibe Aidil cakap kat Nur die akan jaga nur tuhh...part tuhh aku dahhhhhhhh... erkkk mende citer nihh...haiyaaaaaa....

kesimpulannyerr ak bagi 2 bintang jelahh daripada 100 bintang.....wakaka tak de la.... aku kan baek...sian kabir bhatia...aku bagi 2 bintang daripada 5 okeyy... improve lagi yerr....hahaha

okeyyy bye...=)


5 comments:

misyamissyou said...

er..cm pelik je ending dia..xsempat lg nk gi tengok..kat sini xde wayang..sadiss!

key-one said...

haha baliklah jb...=)

SofieyAzwa said...

Whaa.. First time org bagi markah ciput kat Nur Kasih. selalu bagi 4 per 5.

key-one said...

haha sebab aku kan demand...nk smpai level 4 tu susah wohhh...haha

Sheda Argos ツ said...

hihihi lum tngok pun tau dah x best hihihihi