MR. NUFF =)

Sunday, May 1, 2011

besday kakak kiterr same dengan wedding diraja lerr....

salam....weeeeee....=)

jap nak kire bape hari dah tak update.... hihi busy lah...(pitamm)

okeyy 29 ARPRIL 2011 yang lalau merupakan besday kakak i.... same dengan wedding Putera William dengan Kate....weeeee..... genaplah umur kakak i 23 tahun.... =) tak de sambutan potong-potong kek bagai...dah beso... i jerr yang masih soka potong-potong kek nihh...haha

serba siket tentang kakak i:

Munira Binti Abdul Rahman
29 April 1988
not available haha

ekceli..i lagi beso satu kali ganda daripada akak i...(ayat penyedap hati..haha) tinggi pon...i lagi tinggi.... i lebih 0.02 mm daripada beliau....beliau santekk...weeewiittt.... =p dalam pic nihh i nampak rendah siket sebab i pakai flaters dan beliau pakai heels...=)
abaikan gadis pakai spek beso itu hokeyyy.... tuuu diaa kakak santek i....
oke...lastly, hepi besday sis...sweets 23.... love yuuu muahh muahh muahhh....:*
semoga kamu panjang umur dan dimurahkan rezeki...semoga kehidupan dunia akhirat kamu diberkati.... semoga kamu cepat dipertemukan jodoh dengan orang yang kamu suke.... semoga kamu cepat bubuss macam aii....(wakakakaka) -geilerr dengki tengok orang selimm nihh wohhh

p/s: naseb baek kakak i soka hadiah besday yang i bagi....=) okeyyy baiii

4 comments:

Fatma Diyana MB. said...

sibling yang cantik menarik tertarik. hee :DD

key-one said...

ouchhh...macehhh....haha

AkuMuzikFilem said...

cam muka arab/ pakistan

key-one said...

opss.... kami mmg ade mix sikett