MR. NUFF =)

Wednesday, February 2, 2011

yeiii besok coti..hepi new year kawan-kawan....=)

hyeeee....weeeeee.... hari rabu yang indahhh....weehoooo..sarapan nasi goreng kampung yang superr lazat enak.... mule-mule tengok waaaa....banyak gilerrr nasikk..... sekali makan makan...dan makan lagi...wahhh habess la pulak...wakakaka...jangan membazir... tak baek...(nak kaverr line diri sendiri kuat melantak) ahhhh ahhhh i malas nak pikir pasal diet-diet dahhh....mencikkk (ayat orang putus asa) =(

oke kenapa hari ni best...sebabnya ialah...besok i bercotian.....huhuhu....padahal orang laen ramai dahh bercoti....ahh bio lahhh... nak wat cane..dah i coti lambat....=p hari ni pergi kerje tak jem..ilikeeeeee... ade sekolah yang dah stat coti kan.... huhuhu balik kang siapp laa...kompem jemm stoberi punyerrlahhh.....

walaupun diri kejelesan kerana kekanda coti lame dan hari nihh beliau half day.... tapi tak pe... i tak kesah laaa.... huhuhu =) walaupun dekat rumah dok belagak-belagak dengan i die cuti lame.... i tak kesah lagik.... huhuhu yang i kesah...die kompem dapat duet raye...dapat hamper besoo dan limau-liamu gojess... itu i sangat kesahhh..yelaa bos die chinese....wekkkk =p

insyaAllah plan ke zoo akan menjadikk...weeeeehoooo.... teruja nak pergi zoo....kakakaka nanti nak filing-filing muda mudi pergi zoo....wakakaka....hadoiii.... see i pergi tempat berfaedah tuhh... =) )wink wink wink....

ohhh semalam i down gilerr..... tapi sekarang dahh hokeyyy....weee smile smile smile.... mood teros okeyy bile abah cayang kate i dapat pegi langkawi....weehoooo....(senyum lebarr)

semalam kawan poyo belanje makan..... i gedik order spegethi carbonara...ape tah name die.... kesimpulannyerr i sangat menyesal order makanan itu.... tak sedappp..... nyesallll gilerr..... see i sangat terok...makan satu sudu teros tak nak.... walawehhh keji gilerr wehhh... dah la orang banjerr....T_T sebenanrnyerr nak jerr habesskann... tapi tekak i tak boleh terima langsung makanan tuhhh.... haihhhhh

amende laa i dok melalut nihh... kelua topik teross.... haihhh....

okeyyy beboii....=)

1 comment:

unknown girl said...

hehe...zoo? ok gak tu...

btw,,epy epy olidayy :)