MR. NUFF =)

Thursday, January 13, 2011

mimpi basah....

salam hari kamiss sume...hari kamis hari pakei baju batek.... sila pakei kain batik u all.... weehooo.... =p oke nak citer pasei mimpi basah...hehehe

oke semalam i tido bape jam jerr tahhh.... grrrrrrr..... i mengalami mimpi basah...(pengsan!!!) wowowowowowo otak kasi cuci siket yeahhhhh..... jangan pikir bebukan.... bukan seperti yang u all pikirkan okeyyy...okeyyy macam nihh...ehemm ehemmm...

semalam laa... tido dalam mood yang suam-suam kuku.... mood yang syahduuu gilorrr.... huhu pastu i mengalami mimpi yang indahhh...ehh bukannnn!!! tak indah pon....kalo indah mimpi tak basah.... lenjun teruss....kakakaka

mimpi i sangat dahsyat sampei i berpeluh-peluh dah terjaga teros daripada tidooo..... ingat senang ke i nak berpeluh mase tido.... i joging 3 round waktu panas suam-suam kuku pon tak berfeluhhh lagi taww..... ini i tido dalam econd yang bersuhu 25 darjah celciusss.... gilorrr dahsyat mimpi i tuhhh....

i ni susah nak ingat mimpi tauu.... tak reti nak citerr mimpi tu cane.... tapi camni la lebeyy kurang.... mimpi yang banyak darahhhhh..... ade air sungaii.... ade orang cube nak bomohkan kami...kami refer family i.... nak type entri pon berfeluhh da nihhh....

lepas terjaga...rase nak terjun katel pergi terjah bilik akak i.... tapi bilik akak jauhh....(pengsannn!!! jauh la sangat) hahaha.... tangguh kan niat...pastu rase tak boleh nak tido... pejam mate jerr teringat mimpi tadi... grrrrrrrr...... okelaa serammm la nak citerrr....

beboiiii.....

2 comments:

Miss Nurul said...

mimpi mainan tidur.. tp kdg2 org kata, mimpi ni 1 petunjuk jgk.. =)

sophie said...

aku mimpi basah tgok,bantal basah air liur..Hahhaa