MR. NUFF =)

Wednesday, January 5, 2011

hishhh dah la tengah sengkek....

salam ebibodyyy...brpppppp brppppppp...(bunyi kenyang) huhuhu

ala mencikk la lense nihhh....dan dan lahhh dah expired date...dah la tengah sengkek.... haihhhhhhh kan best tetibe ade orang baik hati hadiahkan lense kalerr nudy blue dekat i...kakaka =p

bila tengah sengkek mulee la sume bende nak haebhhh..... grrrrrrrr.... boleh tak bile gaji dah masuk baru gedik-gedik nak habehhh.... grrrrrrrr...ni dengan veseline pon nak habehhh... aiyooooo.... plisss plisss i tengah tak derr duet sangat nihhh.... makan pagi pon harap ihsan kawan-kawan yang baik hati membelanja diri ini.... haha...

oke..back to our topic... so tepakse la i jadikk budak nerd pakeii spect yang tak cukup power sementara tunggu gaji masuk bulan nihhh.... nihh nak bayo duet kete pon kene pinjam duet mak dolu... sadisss woooo.... haaa korang kalo gaji kecik cam i..rentikanlahhh pakei kete baru... maintanance tinggi woooo... kalo gaji beso dialu-alukan...sile lahhhh.... huhu

tambah pulak sekarang minyak hijau dekat shell dah naek harga...cissss silakakkk betull lerr... kenape asik minyak hijau jerr naek harga...chee naekkan harga diesel pulak boleh tak???? grrrrrr.... i tak layan minyak kuneng.... minyak ijau only.... tak mo campo-campo...jahanam kete... jaga enjin oke.... nak pakei kete lame bukan kejap.... wehooooooooo....

nanti i story paseii kete yang maintanance sangat tinggi.... wahhh sonok jugak buat topik belanjawan dekat belog.... kakaka...lantak laa tak de orang bace pon... untuk tatapan diri sendiri...wehooooooo..oke beboiiiii

3 comments:

HonEyBuNNy said...

yer2...sila wat belanjawan..ehheh

sophie said...

berbelanja dngn bijak yea..

key-one said...

macihh macihhh