MR. NUFF =)

Monday, December 20, 2010

Reunion superr duperrr besttt =)

ini laaa kawan saya sejak sekolah rendah...masih SINGLE....katanyaaa??? geli i tau nyahhh...single la sangat...kalo i yang single lojik laa... henpon tak berbunyikk bunyikk...kakaka ni henpon bunyik jerr larikkk carik tempat sembunyi.... itu la single....kakakaka cakap pon kaberr kaberr...ahahaha
ahaaa ini di pekan lumut...soping cenderahati...wajibb rembattt banyak2..sebab murah dan free gift banyak...kakaka
oke next---->
oke next lagi
i soka gambar ni...sebab i nampak selim macam kawan i yang sudah semestinyerr selim...kakakaka=p
dari kiri MIA, NANA, BAM.. mereka super duper best.... tiap kali raye mesti dengan mereka....syiokkk... walipon rapat seak 2008...hihi... kalotau diorang ni best lame dahh kawan manje-manje...kakaka
oke... 1 2 3.... gorengggg.... " beribu bintang di langit kian menggilang....meRABA aku dalam kelam...." lalalala sambung sendiri....hihihi
ini mase baru sampeii.... gilorrr hott reunion kiteorang siap pasang kemah bagai.... padahal melambak orang lain pasang kemah....huhuhu...
yang pakei topi tuhh NABILA namenyerr....masih single...katanyaaaaa....lalala yang tengah tuhh ANIS... belia akan sambung study dekat AUSTRALIA tahun depan... anis ni nampak malu-malu..tapi sangat kelako orang nyerr.. baik...
ini sebahagian budak laki...ade lagi yang lain... diorang maen bola tampar pantai kot... diorang lahh tukang masak bagai..baju oren suai sangat laa kalo nak wat stok laki..sape-sape yang berkenan boleh cantact i okeyyy.... kakakaka....
adusss gambo teraburr laaa... ahh bio laaa... ni norlie....kawan saya yang tadi tuhh...(kejap saya kejap i..tak pahamm i nyahhh) kakakaka
oke gamborr ni terkeluar 2 kali..oke abaikan....nextt
ini cik jahh.... co pilot....sepanjang i memandu... diee jahakkkk...sebab buat pin i hilang.... sediss tau..pin kesayangan tuhh...kakaka
ini gambo penutup....ade banyak lagi gambo... tapi sume dekat fesbuk...kakakaka...

kesimpulannyerr... soka soka soka.. reunion kali ni superr duperr bestt tau... next yerr 3 orang kawan perempuan i akan menamatkan zaman DARA mereka...kakaka.... NANA (gambo ade kata atas), YATI dan ZAFIRAH... wahhh sume nak kawen dahhh... oke harusku mencari calon somiii nex yerr.... sobss tu pon kalo jumpe.... kakakaka....

p/s: sorii tak sempat nak bw...i busy siket..ni tak tipu... =p

1 comment:

cikCEPET said...

cm best jep reunion cmneh..


:))