MR. NUFF =)

Monday, December 13, 2010

rapunzel best sangat... memang hilang tekanan jiwa bila tengok....hahaha

oke..bismillahh....assalammualaikum....

oyeahhhh....hari ni i orang pertama sampai opis...yawwwwww.... soka soka soka....=p drive dalam hujan itu syahdu oke...gigil-gigil dalam kete.... heeeeeeee.....

oke nak citerr pasal movie rapunzel....ohhh sumpah sangat best bagi i laa.... bagi u all tak tau laa.... hahahaha....sangat best tau.... rugi tak tengok..hihi rase nak tengok buat kali kedua ketiga keempat dan seterusnyerr.... kalau ade rating star...i kasi 5 star daripada 5...hihi

kelakar hokeyyy citerr nihh.... memang gelak habes habesannn...tak de maknenyerr nak kaver kaver hokeyyy....kakaka =p


part ni sumpah kelakar...mase ni rapunzel baru tenangkan maxizmus (kuda puteh gojess)....so suruh EUGENE (hero) berbaek dengan maximus...mase ni time nak salam....kakakaka.... tengok muke maximus pon rase nak gelak lagi hokeyyy....hahahaha

ala citer rapunzel same jerr cam citerr fairy tale bese yang kite dok tengok dolu-dolu.... cume ade kelainan siket kot... tapi tetap best ditonton..... tak rugi tengok.... oke tiket wayang dah naek harga...mencikk nyahhhh....13 henggettt.....sobss...naseb baek best....=p

maximus ni kuda istana...wahhh lagak macam panglima diraja okeyyy....kakakaka.... kelako kelako bila ingat bibit-bibit citerr nihh..... ahahahaha
EUGENE(hero kacak) ni curik tiara (crown) puteri raja dekat istana.... mase tuhh name die flynn rider.... die ni baek...cume tu laa....faktor kurang kasih sayang kot.... hihihi part kat atas nihh die bengang sebab lukis hidung die tak betol...kakakaka

hokeyyy ini rapunzel yang cantik menawan.... rapunzel nihh ade impian nak tengok tanglung secara life depan depan die menjelang besday die...setiap kali besday die jerr mesti tanglung dilepaskan.... tanglung tu dilepaskan mengingati kehilangan puteri raja yang diculik oleh mak tiri rapunzel tuh..ehh mak tiri ke....bukan bukan bukan...nenek jahat tuhh.... rambut rapunzel boleh berlampu woooo.....dasat dasat dasat.....

nway cerita nihh tak menghampakan.... hehehe.... =) i pegi tengok movie nihh dengan kakak dan 2 orang adek sepupu... kesian diorang coti-coti sekolah tak bejalan pon.... hihihi.....

mood i dah oke.... i emo 5 minit jerr.... have a nice day u all....=)

1 comment:

sue-sama said...

nak tgk cite ni dgn hantu kak limah balik umah,..waaa