MR. NUFF =)

Friday, December 3, 2010

kenapa anak yang kedua lebih besoo daripada anak yang pertama???

paham tak tajuk entri tu?? tak paham tak pe... boleh tanye... hikss....

tajuk entri bunyi cam dengki pon ade....cam nak citer psal diri sendiri pon ade... oke kite teruskan membebel yerr....=p

oke i anak nombor due daripada tiga orang adek beradek... i tengah-tengah.... i ade seorang kakak yang cantik... =) kakak i selim dan i bubuss.... mari kita view kenapa boleh jadi macam tuhh... sedangkan die lahir dolu..sepatotnyerr die makan lagi banyak daripada i... dan die la sepatotnyerr yang bubuss...why me????.......yawwwww...=p

1) si kakak tak cukup susu ibu sebab kesian tengok si adik kelaparan..so bagi chan kat adek laa baru nak jenguk donia kan....

2) si kakak jage body gila-gila sebab die riso adek die lagi mantop daripada die..yelaa adek die kan lagi moda daripada dia...(ciss ciss tak de kene mengene pon)

3) si kakak sayang adek...kalo si adek merengek nak makan...die kene mengalah..bese la anak sulung kan..yeii si adek menang lagi...hiiii

4) si emak rajen masak lazat-lazat...si kakak simpan untuk adek lebih...diri sendiri tak cukup makan pon tak pe.... sayanga dek la katekan...kalo tak beralah dengan adek..t parents marah..dengan adek pon nak bekira ke...hohoho

errrrrrr itu jerr idea yang terkeluar.... hikss... tu tak jadi kat i oke... memang la u all boleh kate.. ehh aku kecik jerr daripada kakak/abang aku... tapi kebanyakkkannyerr mesti adek lagi besauu daripada kakak.... yang same jantina oke.... kalo adek laki lebih beso daripada kakak..itu normal laa... sebab laki memang la beso dan tinggi yawwwwwwww.....

tapi siyess jeles dengan kakak sendiri...die selim melim dan cantik.... tu sebab i tak nak minat mane-mane laki... sebab kalo i minat nanti... bila die dah kenal akak i mesti die suke akak i...makan hati jerrr nanti... uwaaaaaaaaa... ohhh tak pe.... tak kesah laa....yang pasti...i sayang kakak selim dan cun i... =)

dalam hubungan adek beradek salu berlaku perselisihan faham.... bese la tuhh...sedangkan lidah lagi tergigit kan... weeeeeeee..... no more jeles-jeles...bersyukur dengan apa yang ada...setiap orang ade kelebihan dan kekurangan masing-masing... i bersyukur...walopon i bubus.... i sihat dan bebas penyakit.... kadang-kadang i rase i bubus... orang kate tak pon...diri sendiri lebih mengetahui...heeeeeeee...=p

i love my family....weeeeeee.....=) my family salu ade ketika i susah dan senang.... =) walopon family kecik... tapi sangat riuh dan kecoh... bersyukur sangat ade family yang best....=)

akhirkata dahulukan family daripada orang lain oke...kalo ade pakwe/makwe....dahulukan family oke....=) tata u all...have a nice day=)


2 comments:

HonEyBuNNy said...

betul tu..family must come 1....tanpa mereka siapalah kita......n setuju gak..ila lebih kecil dr adik2...adik2 semua besar...kenapa..huwawwawa

sophie said...

AKu agi tinggi dr kakak aku. Tp kakak aku chubby sikit.Hehhe