MR. NUFF =)

Thursday, December 23, 2010

ini impian saya~~~

semua orang ade impian kan.... i pon ade impian jugak.... impian i macam-macam...

bila diri berada dalam keadaan stress ya amattt.... perkara yang i paling rase nak buat ialah menjauhkan diri daripada semua orang..... kalau boleh i nak pergi melancong sendirian.... tapi i penakot.... i takot sesat... i tak cukup matang nak melancong sendirian.... one day maybe... kumpul tahap keberanian dulu....

oke... i berazam nak kumpul duet banyak-banyak...nak pergi melancong.... insyaAllah next year nak pergi travel dengan kakak i.... i tak delaa nak travel jauh-jauh pon...masih dalam malaysia lagi laa.... bila travel nak lupekan segala masalah....segala tekanan dalam kepala.... wahh heavennyerr...

travel dengan family pon best jugak.... tapi family i busy... dah lame tak melancong sesame... kadang mak busy dengan bussinese die...abah busy dengan keje die... sume dah keje... cuti pon laen-laen.... sobss....

sekian~~~
-Maswani AR-

1 comment:

HaNa HoNeY said...

uish g oliday sowg2 bhaye tuh dear
cheer up dear
^_^