MR. NUFF =)

Thursday, November 25, 2010

nak buat tag handphone...=)

i boring dok opis nihh.... nak jawab tag laa.... weeeeeeee.....=)

1. Anda ada berapa handphone?

= 2

2. Jenama handphone anda?

= nokia & nexian

3. Function handphone anda?

= wahhh skodeng orang mandi pon boleh...kakaka tak lerr... call, terima call, sms, mms, 3g...ahh macam-macam lagi laa.... henpon meheiii kan...hehhhhh(gilo belagak...)

4. Anda menggunakan talian apa?

=Celcom & Maxis

5. Jimatkah anda?

= sangat jimat.... i soka call yang same line dengan i jerr.... kalo mak dengan abah...i misskoll then diorang akan call balik...kakaka... bese i mesej orang jerr.... haha=p


6. Berapa banyak wang yang anda habiskan untuk topup dalam masa 1 bulan?

= i tak kira laa.... dalam 20 hengget kot... kot laaa.... haha=p

7. Berapa bilangan mesej dalam inbox handphone anda?

= setakat nihh dalam inbox ade 1318 mesej.... mesej sape tah...haha

8. Siapa yang paling banyak muncul dalam inbox handphone anda?

= errrrrr..... hafiz hamidun....kahkahkah pengsan!!! jelmaan die...haha

9. Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yang paling akhir dalam inbox handphone anda?

= hafiz hamidun....pengsan lagi sekali!!! haha


10. Apa perasaan anda bila baca mesej tersebut?

= rase gundah gulana dan rase nak lompat-lompat sebab terharu yaa amatttt.....

11. Jika anda terima mesej dari seseorang yang tidak dikenali ingin berkenalan dengan anda, apa yang anda reply kepadanya?

= i wat dekk jerr... kalau terlalu mengganggu i akan call dan saon...hebat bukan??? haha

12. Perasaan anda bila rakan anda sendiri menyebarkan nombor handphone anda?

= geram dan rase nak sepak-sepak buntut die....grrrrrrrrr

13. Anda gembira bila menerima mesej dari seseorang?

= hmmm.... tengok orang gak laa.... dan isi kandungan mesej tersebut...huhu

14. Berapa laju anda menaip mesej?

= i boleh menaip tanpa pandang keypad...huhuhu kire laju gak laa....

15. Siapakah orang yang pertama anda mesej/call hari ini?

= jemlaan hafiz hamidun, palindus, itu je kot setakat nihhh.....

16. Berapa kerap anda ber'3G'?

= Sangat jarang..... penah sekali due je kot i ber 3g....itu pon saje try-try dengan ijohh

17. Ringtone apa yang anda gunakan?

= tilu-diam-diam jatuh cinta & waka waka ehh ehhh

18. Bagaimana pula dengan message alert?

= nobody nobody....wonders girls

19. Berapa saiz Memory Card Hp anda?

= 2GB

20. Anda ingin memiliki handphone baru?

= nak nak nak nak....

21. Alarm di handphone anda?

= kringgg kringggg

22. Anda ada call/mesej parents anda hari ini?

= baru je my abah call.... i tak call...die yang call...haha


23. Namakan 5 blogger yang anda ingin tag

= nanokkk

4 comments:

Ain Atika Zailani said...

hahaha...kelaka la awak. jimat betul 2 main miss kol je..hihi

HonEyBuNNy said...

akhirnya..terjawap..heheh

hamzah ian said...

ptt la miskol byk je kat gua.. lu buat camni eh.. grrr

key-one said...

ain: heeeeeee..... jimat punye pasal kan...

ila: yerr terjawab sudaa...

hamzan ian: haa tu la psl..sonok miskol2 lu... kasi u pasan u rmi pminat...hahaha