MR. NUFF =)

Saturday, October 2, 2010

1st day saye~~~

bismillah~~~ salam u all yang comel-comel plus kacak-kacak sekalian...wiwittt ;) okies yooo semalam atau tanggal 1 oktober 2010 merupakan 1st day i berkahwin....*muntahh!!! oke tuko-tuko... 1st day i bekerjaya.... heeeee.... alhamdulillah segalanyaa berjalan lancar... =)

ramai kawan dok tanye..."key-one apesal ko tak sambung belajo..ngade-ngade nak koje" so i jawab dengan tengan dan anggunnyer..." dah rezeki aku koje...aku koje laa.... kalau ade rezeki sambung belajo... aku sambung la nanti... amek ijazah menguruskan rumah tangge dan suami cambest je kan" kahkahkahkah kawan i geleng pale dan mengucap panjang serta mengurut dadanya....hahaha (ayat last tipu oke) =p

okiess i malas nak cerita i nihhh koje ape...company ape dan sebagainyerr.... i just nak cerita pasal 1st day i sajorr.... huhu =p okiess 1st day ialah hari suai kenal dengan staf-staf baru dan lame... yawwwwww i tau i lorrr paling modaa dalam kalangan mereka oke.... nihh mase i pekernalkan diri...

"nama saya Nurmaswanni Abdul Rahman... jawatan sebagai tetttt.... tinggal di Kuala kangsar... berumur 20 tahun dan masih bujang..." sume cam tekejot dengo umo i.... yawwwwww.... mereka-mereka umo 25 keatas... tak pe...chill2...huhuhu i kan dah bese kawan dengan orang tue...kakaka tapi yang sadisnyerrr i ditempatkan di cawangan sungai sipot bukan Kuala Kangsar... hmmm chill lagi... bersyukur.... heeeeee.... i moda belia lagi...sabo jelaa...adesss.... ='( tapi yang best nyerrr myvi oren i yang ponyaaa...kakaka =) smile smile and smile again....

tapi siyess penat koje kan...padahal semalam tak buat ape pon.... tapi i rase penat sangat... yelaaa dah lame sangat dok rilek... hmmm semoga hari mendatang akan lebih besttt yawwwwwww.... semoga i dapat buat koje dengan jayanyaaa...weeeee=) kawan i semalam 2 orang dah bertunang...dan akan berkawen pada tarikh yang same... so nak pegi mane dolu nihhh... kakaka ape la diorg nihh.... =p

ini laaa muke posing gedik sebelum pegi koje yawwwwww.... okiess i nak tengok opiss baru nihh.... riso sesat pulak isnin nihh... yelaa t i akan pergi koje solo-solo isnin nihh.... mereka-mereka seperti encik abah, puan emak dan cik akak akan ke Kuala Lumpur isnin nihh meninggal kan daku bersendirian...wekkk!!!! okiess tata kome... semoga u all bahagia salu...=)

3 comments:

ishiko said...

ohhoo...20thn da keje??? blh la simpn dwet awal2.. hhhehehee..

ishiko said...

ohhoo...20thn da keje??? blh la simpn dwet awal2.. hhhehehee..

~SukEMakAn~ said...

keje baek baek
jgn nakal nakal
heeee~