MR. NUFF =)

Tuesday, May 11, 2010

hari ini dia pulak pergi interview...semoga berjaya yerr....=)

salam sume... hari ini kakak i pulak pergi interview gov yerr..... weeeeeeee.... beliau hebat gilaaa.... nak pergi intervieww... rilek sajorrr... tidak seperti i dolu... i dolu nebess ya amattt... nak makan pon tak lalu.... kalau hari-hari i interview boleh kurus agaknyerrr.... miahahaha.....


ini bukan la 1st time mysis pergi interview... die da banyak kali menghadapi interview.... tapi ini 1st time under gov laaa....=p

tadi mysis msg i.... die tnye i rukun negara... rasa nak bagi sepak satu kat dia.... kat rumah tadi i dok ulang banyak kali kot... tulaa amek mudah lagi... nway..i adek yang baek..i bagitau jerr...weeeee

pastu tadi mysis bagitau i pakwe die da dpt job... engineer lagi tuhh...cehhhhhhhh nyampah i...miahahaha...nway taniah buat tettttt..... mane bulih sebut nama... belog i nihh sepupu sepapat ramai yang baca...kang bocor rahsia...kahkahkahkah (bajet artis je sis i tuhh nak rahsia-rahsia) haaa buat abag ipo i tuhh keje la baek-baek yerr.... cepat-cepatlaaa masuk minang sis i...i dah tak sabar nak ade anak sedare....(jeles gilaa sape yang ade anak sedare) huhhh.....

buat abg emi..kahkahkahkah...dok menanti bila sis i nak single...miahahaha.... semoga anda dapat ngorat natasha hudson bukan nama sebenar...miahahaha

kenapakah entri i seperti sudaa larikk tajukkk??? miahaha... oke2... sudaa2... tak de idea sebenarnyerr....weeeeeee...nway semuga sis i dapat lakukan yang terbaek semasa interview itu nanti..dan beliau dapat belanja i seperti saluu...hahahaha....=)
siyess tak paham kenapa i lagi rendah daripada sis i (tak dapat terima kenyataan) hahahaha... elleh sis i pakai high heel.... kalau tak pakai i tinggi lagi..so..ira kau jangan nak pasan...weeeee...
(siyess teharu tengok pipi snediri...begitu berjaya i menternak lemak sehingga jadi begitu sekali) hahaha
okiess fine..sis i memang lawo pon..memang hot pon..(abang emi yang kata) lalala.. tu la sebab pakwe die pon hensem..putess gebu.... hahahaha... okiess....

-entri tamat-

mood: tekejot dapat tau mak su masuk wad lagi....

6 comments:

nashim said...

gudluck kakak cantek :)

Ease Basri said...

hahaha.... memang kakak awak cantik... pujian iklas for someone who deserve it. :)

key-one said...

tengs=)

sophie said...

Memang cntik kakak kaw key one..Goodluck for her!

jane said...

yeeehaaaa...kim slam kakak cantik kau

;)


aku pon jeles org tinggi
ngaaaaaa~

key-one said...

hahahaha....